Wie ben ik?

​Ik ben Anke, een enthousiaste en gedreven levensgenieter.

Mijn grootste liefde is mijn hondje Charlie, we trekken er graag samen op uit. Ik hou van reizen, maar ook van thuiskomen. In het weekend of op een vrije dag ga ik graag ontbijten, met een lekker koffietje erbij! Mijn zetel heeft op vrije momenten een grote aantrekkingskracht, om er in weg te kruipen met een goed boek of een filmpje te kijken (dat kan Charlie ook appreciëren trouwens, kan ze lekker knuffelen!). Verder ben ik vaak te vinden bij familie en vrienden, en als experimenterende foodie maakt eten en drinken daar maar al te vaak deel van uit.


Ik ben ook Anke, coach en trainer in hart en nieren.

Dynamische, empathische en mensgerichte facilitator met meer dan 13 jaar ervaring in het geven van opleidingen en workshops. Ik haal mijn energie uit het coachen en begeleiden van mensen bij (professionele) vraagstukken. Ik wil hen echt versterken in wie ze zijn en wat ze willen, door samen op zoek te gaan naar hun kwaliteiten en talenten, die ze misschien zelf uit het oog verloren zijn.Aanvullend op mijn ervaring als trainer bij Fluvius en begeleiden van werkzoekenden bij SBS SkillBuilderS stapte ik in de opleiding tot loopbaancoach bij Karine Van Oosterbos (K-onsult) om me verder te onderbouwen in mijn kennis en kunde.


Ik ben ook Anke, jouw nieuwe loopbaanbegeleider.

Klaar om jou te coachen in je zoektocht naar werkgeluk!

Weet je het even niet meer zo goed? Heb je vragen bij jouw ‘why’ in je loopbaan? Voel je je niet meer thuis op je werk? Moet je je elke werkdag uit je bed slepen? Op zoek naar je drive, goesting en motivatie?

Onbevooroordeeld en met een open blik luister ik naar je verhaal en we gaan samen op zoek naar je kwaliteiten, vaardigheden en talenten. We maken samen jouw traject, waardoor geen enkel traject hetzelfde is.


Ik ben Anke, hier te vinden:

Op woensdag en vrijdag werk ik in groepspraktijk Hamedo in Wilrijk.

Op dinsdag kan je me vinden in groepspraktijk Groen Zuid in Hoboken.Om een afspraak te maken, neem even een kijkje op de pagina Afspreken?

%d bloggers liken dit: