Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding iets voor jou?

Je zit al een tijdje met vragen over je loopbaan en of je nog wel doet wat je graag doet? Of je dit wil blijven doen tot je pensioen? Je wil stappen zetten naar een andere functie of een andere carrière, maar hebt geen idee hoe er aan te beginnen?

Ik stap graag met jou in jouw verhaal!

Loopbaanbegeleiding individueel

Kom je in aanmerking voor loopbaancheques of geef je de voorkeur aan 1 op 1 begeleiding? Dan kan je kiezen voor individuele loopbaanbegeleiding.

Tijdens je loopbaancoaching werken we rond je kwaliteiten, vaardigheden, interesses en talenten. Ze zitten allemaal al in je, ik help ze naar boven te brengen. Geen enkel traject is hetzelfde, we vormen samen een traject op maat, waarin we jouw hulpvraag zo goed mogelijk invullen.

Loopbaanbegeleiding groep

Kom je niet in aanmerking voor loopbaancheques, maar heb je wel nood aan loopbaanbegeleiding? Een standaard begeleiding komt al snel duur uit. Vandaar doen we dit groepstraject, om aan een voordeliger tarief toch loopbaancoaching te kunnen volgen.

Werken in groep kan erg versterkend werken, je krijgt immers bevestiging van je groepsgenoten. Natuurlijk zijn de oefeningen persoonlijk en pas je ze op jezelf toe.

Na de sessies heb je praktische handvaten mee om je loopbaan in handen te kunnen nemen.

Door de Corona-maatregelen gaan de groepstrajecten voorlopig niet door. Ik hoop deze snel terug te kunnen opstarten.

Wil je mij al even aan het werk zien?

In dit filmpje leg ik uit wat loopbaanbegeleiding is.

Waar en wanneer kan je bij mij terecht?

Op woensdag en vrijdag werk ik in groepspraktijk Hamedo in Wilrijk. Op dinsdag kan je me vinden in groepspraktijk Groen Zuid in Hoboken.

Bij afspreken kan je een afspraak plannen in mijn agenda, je kan je ook inschrijven voor een vrijblijven en gratis infomoment per mail of telefoon. Je kan uiteraard ook eerst contact opnemen voor meer informatie.

%d bloggers liken dit: